Menu

Sport
REZULTATE REMARCABILE

Rezultate remarcabile pentru o speranţă a tenisului de masă din Rm. Sărat, Serena Jantea, la Paleta de Argint, competiţie desfăşurată în weekend la Bistriţa! După trei zile intense, sportiva, în vârstă de 8 ani, a reuşit să ocupe locul 3 la echipe şi locul 11 la individual din 120 de jucătoare.

Tradiţionala competiţie de tenis de masă pe echipe Paleta de Argint, rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8-10 ani, s-a desfăşurat în weekend la Bistriţa. Printre participanţi s-a numărat şi râmniceanca Serena Jantea, cea care de această dată a reprezentat ACSM Dunărea Giurgiu. După trei zile intense de competiţie, sportiva, în vârstă de 8 ani, a reuşit să ocupe locul 3 pe echipe şi locul 11 la individual din 120 de jucătoare. Serena Jantea se pregăteşte în continuare pentru competiţiile viitoare, la care îşi doreşte să obţină noi medalii.

La Paleta de Argint, de la Bistriţa, CSM Buzău a terminat turneul pe locul 3 la băieţi. La fete, Buzăul a fost reprezentat de C.N. „Al. Vlahuţă” din Rm. Sărat şi Clubul Sportiv Şcolar, cu câte două echipe, şi de CSM, însă niciuna dintre ele nu a reuşit să ajungă pe podium.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>