Menu

Social
PUȘI LA TREABĂ DE POLIȚIȘTI

A sosit vacanţa de vară şi odată cu ea au apărut şi găştile de cartier care îşi petrec serile prin parcuri şi printre blocuri. La Buzău, unii puşti fac un tărăboi teribil şi îi deranjează pe locatari, iar alţii fac mizerie acolo unde îşi dau întâlnire. Surprinşi de poliţiştii locali în toiul distracţiei, adolescenţii au primit amenzi dar şi ordinul de a mătura cojile de seminţe şi ambalajele pe care le-au aruncat în jurul lor.

Odată cu vacanţa, grupurile de tineri au luat cu asalt parcurile si cartierele municipiului Buzau. De multe ori, adolescentii fac un taraboi teribil şi lasa munti de mizerie în locurile în care se întâlnesc, spre nemulţumirea locatarilor din zonă. Poliţiştii locali acționează, noapte de noapate, pentru a-i tempera. În unele dintre cazuri, pustii care au lasat mizerie in urma lor au fost pusi la treaba de poliţişti. Înarmaţi cu mături sau chiar cu mâinile goale, tinerii au strâns cojile de seminţe, ori ambalajele aruncate la întâmplare.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua aceste acţiuni pentru descurajarea celor care deranjează liniştea şi ordinea publică.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>