Menu

Social
„LA VÂNĂTOARE” DE VITEZOMANI

Acţiuni în serie a poliţiştilor în judeţul Buzău, pe şoseaua europeană care leagă Muntenia de Moldova, unde au loc frecvent accidente de circulaţie. Numai astăzi agenţii de circulaţie au amendat zeci de şoferi care au călcat pedala de acceleraţie mai mult decât permite legea.

Potrivit statisticilor, nerespectarea regimului legal de viteză constituie principal cauză a producerii accidentelor rutiere. Șoferii uită că își pun în pericol propria viața, dar și a celorlalți participanți la trafic, și gonesc mai repede decât permite legea. Acesta este motivul pentru care politistii buzoieni au efectuat astăzi, pe Drumul European 85, o amplă acțiune de sancționare a vitezomanilor din trafic.

Deși Drumul European 85, care leagă Muntenia de Moldova, a fost „înțesat” astăzi de radare ale Poliției, nu puțini au fost șoferii care au fost sancționați de agentii de la Rutieră pentru că au călcat pedala de accelerație mai mult decât permite legea. Astfel de acțiuni pe drumurile din județ vor continua și în perioada următoare, transmit polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>