Menu

Social
LASATE PE SEAMA INCALZIRII

Zapada inghetata trebuie curatata strat cu strat si de aceea dureaza atat de mult. Este ultima explicatie data de primarul Brailei, Aurel Simionescu, cu privire la situatia multor strazi din oras, ramase nedeszapezite. Brailenii spun ca, daca s-ar fi facut deszapezirea in primele zile de la ninsoare, straturile de gheata nu s-ar mai fi depus unele peste altele.

In ciuda nemultumirii unui numar mare de braileni cu privire la starea strazilor din municipiu, care sunt impracticabile, de mai bine de doua saptamani, Primaria nu face mare lucru pentru curatarea acestora. Problema este, mai ales, in cartiere, dar sunt si numeroase strazi din zona centrala pe care se circula foarte greu din cauza fagaselor. Una dintre acestea este chiar cea unde isi are sediul Inspectoratul Judetean de Politie. Edilul-sef, Aurel Simionescu spune ca utilajele actioneaza greu pentru ca, in urma procesului de inghet si dezghet inregistrat zile in sir, s-au format mai multe straturi de gheata, care trebuie sparte unul cate unul. Brailenii acuza primaria ca isi bate joc de ei si spun ca n-au mai vazut de cateva zile vreun utilaj care sa actioneze prin oras.

Cetatenii cred ca, de fapt, Municipalitatea asteapta zilele mai calde, pentru ca zapada si gheata sa se topeasca singure.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>