Menu

Sport
CÂȘTIGĂTOARE ÎN PREMIERĂ

Deţinătoarea Cupei României, FC Voluntari, a învins, duminică, la Botoşani, cu scorul de 1-0, campioana FC Viitorul, și a câştigat în premieră Supercupa României. Constănţenii au jucat o oră în inferioritate numerică.

 Voluntari a deschis scorul în minutul 12, după ce Costin Lazăr a reluat cu capul din apropierea porții o centrare venită de pe dreapta de la Marinescu. Viitorul a încercat în mai multe rânduri să egaleze, dar șuturile lui Nedelcu au trecut de fiecare dată peste poartă. Viitorul și-a făcut misiunea și mai grea în minutul 32, când Vână a făcut un fault la mijlocul terenului și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. După revenirea de la cabine, elevii Viitorului au mai avut ocazii importante de a marca, dar Țâru și Benzar n-au nimerit spațiul porții lui Balauru.

Astfel, Niculescu a reușit să câștige al doilea trofeu în doar două luni. Al doilea trofeu pentru o echipă fondată în 2010!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>