Menu

Social
UN MORT ȘI 5 RĂNIȚI

O persoana decedata si alte 5 in stare grava. Un tir, o autoutilitara si 4 autoturisme implicate. Este bilantul a doua accidente grave, produse ieri dupa-amiaza pe soselele din Prahova. Daca in primul eveniment, mai multi ingineri care mergeau acasa, de la lucru, au ajuns in stare grava la spital, in cel de-al doilea,  un sofer care mergea spre capitala  sa cumpere o masina, si-a trimis doi prieteni, direct pe patul de spital.

Primul accident rutier s-a produs in localitatea Loloiasca. Un tir care mergea spre Buzau a vrut sa evite impactul cu autoturismul din fata, a intrat pe contrasens, unde a acrosat serios alte doua autoturisme. O persoana a ramas incarcerata. Martorii spun ca in cele doua masini implicate se aflau 10 ingineri, lucratori ai unei firme de mentenanta in domeniul gazelor si petrolului. Se intorceau spre casa, cand tirul le-a aparut in fata si nu au mai putut sa il evite.

La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Ploiesti au ajuns 7 victime, trei in stare stabila si alte trei in stare grava. Ulterior, una dintre persoane a decedat la spital, din cauza ranilor grave suferite .

Cand medicii abia reuseau sa faca bilantul victimelor, un alt accident grav se produsese, de aceasta data pe centura orasului Ploiesti. Un sofer, care se afla in masina cu alte trei personae a vrut sa schimbe banda de mers, nu s-a asigurat si a intrat in coliziune cu o dubita si un alt autoturism.  Venea de la Brasov si se indrepta catre Bucuresti de acolo de unde, spun apropiatii, voia sa cumpere o alta masina.

Si celalalt pasager de 26 de ani, aflat tot pe bancheta din spate a ajuns cu traumatism cranio-cerebral in grija medicilor. De vina pentru producerea accidentului se pare ca ar fi tanarul care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie. In cauza, pentru cele doua accidente a fost deschis dosare penale pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>