Menu

Social
AU SFÂRȘIT ÎN MARE

Numărul victimelor care şi-au pierdut viaţa în apele Mării Negre a ajuns la 10 după ce, ieri, un bărbat de 55 de ani a fost scos fără suflare de scafandrii din apă, în apropiere de Olimp. Omul lucra ca muncitor la un hotel în zonă şi a vrut să se răcorească. S-a aventurat însă într-o zonă cu foarte mulţi curenţi şi în care nu există salvamari. A fost scos la suprafaţă de scafandrii, câteva ore mai târziu, fără suflare însă.

In statiunile din sud   a fost ieri arborat steagul rosu, semn ca nimeni nu are voie sa  intre in apa. Cu atat mai mult pe o plaja nesupravegheata de catre salvamari. Din pacate barbatul in varsta de 55 de ani nu a mai tinut cont de nimic in dorinta lui de a se racori. S-a aventurat in mare in zona digului iar curentii l-au tras la fund. Un prieten de –al barbatului a intrat si el in mare, insa si-a dat seama la timp de pericol si s-a intors. Nu si-a mai putut ajuta colegul care a disparut chiar sub ochii lui. La fata locului au sosit imediat salvamarii chemati dintr-o alta zona a statiunii iar mai apoi echipajele de la pompieri si medicii smurd.

Dupa aproape doua ore de cautari, trupul barbatului a fost scos la suprafata de catre scafandrii. Medicii smurd au aplicat protocolul si l-au resuscitat pe barbat minute in sir,  insa in cele din urma l-au declarat decedat.  Tot ieri, o tanara din Dambovita, venita la mare sa munceasca, a sfarsit inecata in apele Marii Negre. Tragedia s-a petrecut la Mangalia,  iar scafandrii o cauta de ore intregi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>