Menu

Social
LAN DISTRUS DE FLĂCĂRI

Un lan de grâu a fost mistuit de flăcări, în această după-amiază, din cauza unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, de la tobele de eşapament ale unui tir. S-a întâmplat în localitatea buzoiană Grebanu, unde pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările. Chiar şi aşa, cabina tirului a ars în totalitate, iar remorca a fost şi ea afectată de flăcări.

Imediat ce au fost alertati, pompierii din Rm. Sarat s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale. In zona a intervenit si un tractor al pompierilor voluntari din localitatea buzoiana Grebanu, care a trasat brazde in jurul perimetrului afectat de incendiu, pentru a opri inaintarea flacarilor.

Satenii care au casele in apropiere s-au speriat de fumul gros si de flacarile mari, care ar fi putut inainta catre locuintele lor. Pompierii continua cercetarile pentru a stabili cauza exacta care a dus la producerea incendiului. Cel mai probabil, focul s-a aprins de la tobele de esapament ale autotrenului, care au atins spicele de grau incinse de soare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>