Menu

Social
CONTROALE ÎN TEREN

Atenţie, fermieri! La Buzău, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a început controalele în teren. Peste 300 de fermieri sunt verificaţi dacă deţin suprefețele de teren agricol declarate în cererile de subvenţii. Numai anul trecut, aproape 150 de agricultori din judeţul Buzău au fost prinşi cu minciuni şi nu au mai primit subvenţii.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Buzău verifică în acestă perioadă suprafeţelor agricole declarate de fermieri în cererile unice de plată pentru campania din 2017. In teren vor fi prezente 7 echipe de control care vor verifica peste 300 de agricultori. Inspectorii APIA vor verifica fiecare parcelă declarată, din punct de vedere al localizării suprafeței precum șI a culturilor declarate în cererile unice șI nu numai.

Anul trecut, aproape 150 de agricultori au fost prinsi cu minciuni si nu au mai primit subvenții. Unii dintre ei, care se stiau cu musca pe caciula, chiar au refuzat să primească echipele de control. Plata subvenţiilor agricole aferente anului 2017 către fermieri va fi făcută după 15 octombrie. In judetul Buzau, peste 20 de mii de ferimieri au depus cererile unice pe suprafata, mult mai puțini decat anii trecuți.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>