Menu

Sport
TRANSFER BIFAT

Adrian Mutu, directorul general al celor de la Dinamo, a mai anunțat un transfer, cu doar câteva zile înainte de startul sezonului. Este vorba despre uruguayanul Juan, care va împlini la 17 iulie vârsta de 31 de ani. 

Dinamo se întărește în continuare, iar Juan  Albin va ajunge cu siguranță în Ștefan cel Mare, după ce roș-albii au bătut palma și cu Veracruz. Mijlocașul, care va ajunge în această săptămână la București, a fost împrumutat la Dinamo, el semnând înțelegerea marți seara. Cu 13 goluri înscrise în 57 de meciuri pentru Veracruz, formaţie unde evoluează din 2015, Albin va fi o soluţie de top pentru Contra pe faza de atac. Nu doar din prisma ratei de goluri, ci mai ales a faptului că poate fi „dirijorul” atât de necesar de la mijlocul terenului. Albin va prelua astfel numărul lui Nistor, fotbalist care a ajuns la CFR, la schimb cu Nascimento. Interesant e faptul că uruguayanul şi-a dorit iniţial tricoul cu numărul „11”, însă acesta a fost retras de club în memoria „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan. În sezonul de Liga 1 care începe în această săptămână, Dinamo va debuta cu o nou-promovată.

Partida dintre Juventus Bucureşti și Dinamo se joacă pe Ilie Oană, din Ploieşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>