Menu

Social
ASFALTĂRI NECESARE

Asfaltarea străzilor în pantă, pe care an de an se înregistrează probleme, este o prioritate pentru noi! O spune primarul din Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, acum când o astfel de investiţie, realizată cu fonduri de la bugetul local este în plină desfăşurare. Vizate sunt străzile 8 Martie şi 9 Mai, artere pe care se circulă extrem de greu mai ales în perioadele ploioase.

Lucrările de pe străzile 8 Martie şi 9 Mai, din Rm. Sărat, în vederea pregătirii pentru turnarea covorului asfaltic, au început în urmă cu aproape două săptămâni. Bordurile vechi au fost scoase şi înlocuite cu altele noi, iar astăzi una dintre artere este deja asfaltată. Autorităţile spun că modernizarea celor două străzi în pantă a fost prioritară: în primul rând din cauza problemelor din perioadele cu vreme rea şi pentru că acestea se află în imediata apropiere a unităţilor militare.

Cetăţenii din aceste zone sunt mulţumiţi că se realizează această investiţie pe care o aşteptau de ani de zile. Costurile asfaltării celor două străzi se ridică la aproximativ 400.000 de lei. Trotuarele de pe cele două străzi modernizate vor fi amenajate anul acesta cu piatră, urmând să fie asfaltate anul viitor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>