Menu

Sport
PRIMA SURPRIZĂ

Repetiţie nereuşită pentru Dinamo, pe teren propriu, cu Botoşani, înaintea duelului cu Athletic Bilbao din Europa League. Alb-roşiii au pierdut pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 0-1, după ce au ratat pe bandă rulantă. Golofca a fost coşmarul dinamoviştilor şi a marcat golul victoriei pentru moldoveni.

În startul partidei Salomao i-a pasat excelent lui Hanca, dar şutul acestuia a fost respins ca la handbal de Cobrea. Portarul moldovenilor a avut o nouă intervenţie crucială la execuţia lui Rivaldinho, din afara careului. Replica oaspeţilor a venit după jumătate de oră de joc. Viteza lui Golofca i-a lăsat în urmă pe fundaşii lui Dinamo, dar şutul acestuia nu a prins spaţiul porţii lui Penedo. În finalul primei reprize, Nascimento a centrat ideal pentru Nemec ( se citeste Nemeţ), dar slovacul şi-a depus candidatura la titlul de ratarea sezonului. A trimis în bară din câţiva metri, apoi, pe urmărire, nu a reuşit să prindă spaţiul porţii. Imediat, şutul lui Mahlangu (se citeşte Malangu), după o acţiune frumoasă a „câinilor”, s-a dus pe lângă. În partea a doua, Nascimento şi-a încercat şansa din lovitură liberă, dar a tras pe lângă, apoi Nemec a fost din nou aproape de gol. Ocaziile lui Dinamo s-au răzbunat în minutul 69, când Golofca a marcat, după ce a luat o acţiune pe cont propriu şi a finalizat cu un şut la colţul lung. Replica echipei lui Cosmin Contra a venit prin Nemec, care s-a lovit încă o dată de opoziţia lui Cobrea.

Spre final, Golofca a semănat panică în careul advers şi doar bara i-a salvat pe dinamovişti. În ultimele minute nu s-a mai întâmplat nimic si FC Botoșani a învins-o pe Dinamo cu 1-0.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>