Menu

Administrativ
FONDURI GREU DE OBȚINUT

Regulile jocului s-au schimbat radical, iar accesarea fondurilor europene este tot mai greoaie. O spun autorităţile, din Rm. Sărat, care afirmă că pentru exerciţiul financiar 2014-2020 sunt impuse multe condiţii greu de îndeplinit. Acesta este şi motivul pentru care, la nivel naţional, au fost depuse proiecte doar pentru accesarea a 50 la sută din fondurile disponibile.

In ultimii ani, la Rm. Sarat, s-au derulat numeroase investitii finantate din fonduri europene. Autoritatile si-au propus sa realizeze si alte obiective cu bani de la Uniunea Europeana, insa pentru exercitiul financiar 2014-2020 sunt impuse multe conditii greu de indeplinit.

Reprezentantii Primariei afirma ca au trebuit sa modifice in totalitate unele proiecte, pe care le aveau deja realizate, pentru a le putea depune, in vederea obtinerii de fonduri europene. Autoritatile sunt multumite ca au reusit sa depuna in aceasta sesiune financiara proiectul care vizeaza amenajarea a doua parcuri in cartierele marginase ale orasului, dar si realizarea unor investitii adiacente in infrastructura de acces catre acestea.

Din cauza conditiilor greu de indeplinit pentru accesarea fondurilor europene, la nivel national, au fost depuse proiecte doar pentru accesarea a 50 la suta din sumele disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>