Menu

Social
PERCHEZIȚII LA CĂMĂTARI

Poliţiştii prahoveni au efectuat în această dimineaţă mai multe percheziţii domiciliare la persoane bănuite de şantaj şi cămătărie. 10 persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ Prahova, iar de la domiciilie acestora au fost ridicate şi confiscate maşini şi sume de bani.

Oamenii legii au descins la doua domicilii din municipiul Ploiești si la alte trei în orașul Plopeni, judeţul Prahova. Toate persoanele banuite ca dadeau bani cu camata,  iar mai apoi ii santajau pe cei in cauza, au fost gasite acasa si duse la audieri, la sediul IPJ Prahova. Potrivit anchetatorilor, o persoană care a împrumutat 8.000 de lei de la cămătari a ajuns să fie datoare 20.000 de lei.

De la perchezitii politistii au ridicat suma de 10 mii de lei, telefoane mobile, acte si inscrisuri, precum si 5 autoturisme. In urma audierilor  tuturor persoanelor banuite de aceste fapte se vor dispune masuri legale. La perchezitiile de astazi alaturi de politisti au participat si jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>