Menu

Social
PETRECERE DE NEUITAT

Motoare turate, concursuri cu premii, recitaluri folk şi rock. De toate acestea au avut parte sute de motociclişti din ţară, în acest weekend, în pădurea din Pleșesti, din apropiere de Rm. Sărat. Ei au participat la Moto Bikers Party, întrunire naţională ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie.

Motociclisti din toata tara au luat cu asalt padurea Plesesti, din apropiere de Rm. Sarat, inca de vineri seara. Imediat dupa ce si-au instalat corturile ei au dat startul petrecerii, de la care nu au lipsit recitalurile folk, fasolea cu afumatura si focul de tabara. Sambata a fost zi dedicata concursurilor la Moto Bikers Party. La una dintre probe, bikerii au fost provocaţi să-şi arate îndemânarea in manuirea motoarelor de sute de cai putere. Castigator a fost declarat cel care a reusit sa parcurga distanta stabilita fara sa puna piciorul jos si fara sa i se opreasca motocicleta.

Fetele au fost provocate sa participe la proba ,,prinde carnatul,,. Desi aceasta proba era dedicata pana acum doar lor, anul acesta in concurs s-au inscris si baieti. Fetele au demonstrat insa ca sunt concurente redutabile si au castigat premiile puse in joc de organizatori.

La concursuri au asistat si oameni simpli dornici sa-i vada pe motociclisti in actiune, dar si sa admire si sa fotografieze motoarele impresionante. Sambata seara, muzica rock a fost la ea acasa in padurea de la Plesesti. Trupele Zaibar, Wilde Side si S.G Project au cantat pentru motociclisti, dar si pentru cei pasionati de motoare, veniti sa se distreze la petrecerea bikerilor. Dupa ce au gustat din gulas, berea a mers ca unsa. Motociclistii recunosc ca au avut parte de zile de neuitat la editia a VIII-a a intrunirii.

Potrivit organizatorilor, numarul motociclistilor veniti la Plesesti a fost dublu fata de anul trecut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>