Menu

Social
MISIUNI DE SUPRAVEGHERE

Distrugătorul britanic „HMS Duncan”  și fregata turceasca „ Yildirim” se afla zilele acestea in apele teritoriale romanesti ale Marii Negre. Cele doua nave de razboi fac parte din Gruparea navală permanentă NATO si se antreneaza cu marina militara romana in largul marii negre. Manevrele de razboi au simulat supravegherea traficului maritim  și misiuni de luptă împotriva amenințărilor aeriene, subacvatice și de suprafață.

HMS ”Duncan” face parte din clasa 45 a distrugătoarelor deținute de Marea Britanie. Acesta este una dintre cele mai noi și mai moderne nave de luptă și a intrat în serviciul Marinei Regale britanice în anul 2013.

TCG ”Yldirim” face parte din clasa ”Yavuz” a fregatelor deținute de Turcia și a intrat în serviciul Marinei Militare Turce în anul 1989. Echipajul este alcătuit din 180 de militari, iar la bord sunt instalate numeroase sisteme de armament, pentru lupta împotriva amenințărilor subacvatice, de suprafață și aeriene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>