Menu

Social
PROIECTE PENTRU DEZVOLTARE

Grupul de Acţiune Locală Crivăţul de Sud-Est a deschis sesiunea pentru depunerea proiectelor la trei măsuri, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală! Reprezentanţii asociaţiei, cu sediul în localitatea buzoiană Balta Albă, spun că beneficiari ai fondurilor neambursabile pot fi fermele mici, primăriile, dar şi cei care vor să-şi modernizeze exploataţiile agricole. Proiectele se pot depune până la data de 23 octombrie.

Asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est a fost infiintata in anul 2014 si este formata din 10 unitati administrative, din nord-estul județului Buzău: comunele Balta Albă, Boldu, Ghergheasa, Bălăceanu, Ziduri, Râmnicelu, Vâlcelele, Valea Râmnicului și o zonă din nord-vestul județului Brăila: comuna Racovița. In 2016, reprezentantii asociatiei, cu sediul in localitatea buzoiana Balta Alba, au elaborat strategia de dezvoltare locala, au depus-o la Ministerul Agriculturii, iar ulterior au primit avizul de functionare. In prezent, asociatia implementeaza deja proiecte.

Primul apel de selectie a fost deja deschis, pentru depunerea proiectelor la trei masuri, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala. Proiectele se pot depune pana la data de 23 octombrie. Sumele nerambursabile acordate pentru proiectele eligibile, depuse la Asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est sunt consistente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>