Menu

Social
CRIMINALITATE ÎN SCĂDERE

Brăila este al doilea judeţ pe ţară în ceea ce priveşte scăderea numărului de infracţiuni, în primele şase luni ale acestui an. Anunţul a fost făcut de conducerea poliţiei brăilene, care a explicat că, în tot acest timp, toate structurile Inspectoratului, au făcut eforturi susţinute în domeniul prevenirii criminalităţii, pentru promovarea siguranţei cetăţenilor şi combaterea criminalităţii.

Criminalitatea este in scadere la Braila. Totul, dupa efortul fortelor din cadrul IPJ Braila, de a reduce infractionalitatea, de a rezolva cat mai multe dosare si, la fel de important, de a face prevenire in randul cetatenilor. Scaderi s-au inregistrat atat in randul accidentelor rutiere grave,  cat si in randul infractiunilor contra persoanei.

Si infractionalitatea stradala a inregistrat o scadere fata de anul trecut. Rezultatele politiei brailene sunt cu atat mai remarcabile cu cat IPJ Braila inregistreaza inca deficit de personal. In ce priveste cladirile in care politistii braileni isi deruleaza actvitatea, si care, multe dintre ele, asteptau sa fie reabilitate de ani buni, anul acesta s-au primit fonduri pentru reabilitarea partiala a sediului Politiei Municipiului si a celui al Politiei Rutiere, precum si a catorva sedii de posturi comunale. De asemenea, Primaria a dat in folosinta Inspectoratului, cladirea unei foste sali de sport, urmand ca acolo sa fie functioneze  Serviciul de Actiuni Speciale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>