Menu

Social
DECIZIE RADICALĂ

Decizie radicală a primarului municipiului Brăila, privind rezolvarea problemei câinilor comunitari de pe domeniul public al municipiului. Edilul şef a anunţat că va începe eutanasierea câinilor agresivi şi bolnavi din adăposturile Primăriei, în contextul în care numărul câinilor de pe stradă s-a mărit, adăposturile sunt pline, iar brăilenii care se declară iubitori de animale nu se înghesuie să îi adopte.

De luna viitoare, toti cainii agresivi si bolnavi din adaposturile municipalitatii vor fi eutanasiati. Anuntul a fost facut de edilul sef care a precizat ca isi asuma faptul ca va deveni tinta iubitorilor de animale si a ONG-urilor de profil. Primarul a explicat ca a decis sa dea drumul la eutanasieri dupa ce a observat ca, aplicand metode blande si facand doar sterilizari gratuite, nu s-a rezolvat mai nimic. Mai mult, numarul brailenilor muscati de caini s-a a crescut, la fel si al  cainilor de pe strazi.

Si pentru ca edilul sef mai vrea sa dea o sansa asa-zisilor iubitori de animale din spatiul virtual sau ONG-urilor sa faca ceva palpabil in acest sens, in prima faza Primaria va organiza un targ de adoptii. In municipiul Braila cifra oficiala arata ca pe strazi sunt peste 10.000 de caini vagabonzi, insa, in realitate, numarul acestora este mult mai mare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>