Menu

Social
INFARCT LA VOLAN

Un bărbat din Brăila şi-a pierdut viaţa sâmbătă, după ce a făcut infarct la volan şi a provocat un accident rutier. Medicii s-au străduit să îi salveze viaţa, însă, în zadar. Soţia sa, care era în maşină cu el în momentul producerii accidentului, a scăpat cu leziuni minore.

Barbatul, in varsta de 61 de ani, care se afla cu sotia in masina, se indrepta spre municipiu, cand  i s-a facut brusc rau, a pierdut controlul volanului, iar masina a luat-o pe camp, oprindu-se intr-un sant. Martorii au sunat la 112 si au scos o pe femeie din masina. Din fericire, desi in stare de soc, aceasta a suferit leziuni minore. Sotul ei a fost insa scos din masina de un echipaj de pompieri. La fata locului i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar la spital a fost preluat in stop cardiac.

Medicii de la UPU s-au luptat aproape o ora pentru viata barbatului, insa in zadar. Sotia le-a povestit politistilor ca barbatul se simtea rau de dimineata, ca in masina a avut in permanenta aerul conditionat pornit, insa ca, la un moment dat, acesta si-a pierdut brusc cunostinta. Desi decesul acestuia nu a fost provocat efectiv de canicula, barbatul fiind cardiac, medicii apreciaza ca starea acestuia de rau a fost accentuata si de disconfortul termic din ultimele zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>