Menu

Sport
TENSIUNE LA VIITORUL

Viitorul Constanţa se află pe un butoi cu pulbere, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor şi a pierdut apoi meciul din campionat cu Sepsi, scor 0-1. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei a fost exclus din lot.

Tensiunea se resimte acut printre jucătorii din Constanta, iar Gică Hagi a decis să-l excludă din lot pentru meciul cu FC Voluntari, de astazi, pe George Țucudean. Decizia antrenorului de la Viitorul a venit după ce atacantul de 26 de ani a făcut scandal și i-a anunțat pe oficialii campioanei României că nu vrea să mai rămână la echipă pe motiv că are mai multe oferte. După acest episod, Țucudean s-a certat cu conducerea echipei și Hagi n-a acceptat derapajul jucătorului său, luând decizia să-l excludă din lot pe termen nelimitat. De altfel, de trei zile toate ședințele de pregătire au fost conduse de Cătălin Anghel, cel care n-are o relație tocmai bună cu jucătorii.

Trebuie amintit faptul că Țucudean e reprezentat de Mircea Sandu, fiind singurul dintre jucătorii Viitorului care nu lucrează cu impresarul italian Pietro Chiodi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>