Menu

Sport
VICTORIE CHINUITĂ

Dinamo a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. Ardelenii au marcat primul gol în actuala ediţie.

Dinamo a reușit în fața propriilor suporteri a treia victorie din acest start de campionat. ”Câinii” au deschis scorul după un fault comis de Voicu asupra lui Costache. Deși în primă fază a vrut să-l sancționeze pe elevul lui Cosmin Contra, ”centralul” a acordat penalty pentru Dinamo, transformat de altfel de Paul Anton. Văzându-se egalați, medieșenii au început să atace și au irosit ocazii pe bandă rulantă. Fazele din prima parte a jocului aveau să-i coste însă după ce ”Guriță” l-a introdus pe Hanca în locul lui Juan Albin.

În doar două minute, Hanca a reușit ”dubla” și ultimul gol al meciului, înscris de Popovici chiar la ultima fază, nu a mai contat decât pe tabela de marcaj.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>