Menu

Social
BUCĂTĂRIE SUB CERUL LIBER

Patronii de terase şi restaurante de pe litoral par că nu s-au învăţat minte şi continuă să pună în pericol sănătatea turiştilor prin mâncarea alterată pe care le-o servesc. Este de neimaginat ce se se ascunde în bucătăriile restaurantelor de pe litoral! Inspectorii OPC au verificat astăzi o terasă din Eforie. Ce au găsit acolo? Vedeţi în materialul următor.

Inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au făcut astăzi un control la o terasă din stațiunea Eforie Sud. Mâncarea preparată în condiții de igienă neexistente urmau să ajungă în farfuriile turiștilor. Nu mai vorbim de modul lor de preparare, în oale ruginite sau în ulei negru.

Mai mult, peste tot în bucătărie, erau aruncate zeci de vase nespălate. Motivul invocat de patron? Nu avem apă. În plus, produsele gătite, cine știe când, și rămase, urmau să ajungă … la angajați. Inspectorii OPC au decis închiderea unității, iar administratorul unității a fost amendat cu 25 de mii de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>