Menu

Social
NOI PROIECTE

Fondurile nerambursabile, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, îi atrag atât pe primari, cât şi pe oamenii de afaceri. O spun reprezentanţii Grupului de Acţiune Locală Crivăţul de Sud-Est, cu sediul în localitatea buzoiană Balta Albă, care au început să primească deja proiecte, pe trei măsuri din program. Aceştia îşi propun să deschidă noi măsuri, iar până la finele acestui an să lanseze un nou proiect de selecţie.

Asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est a fost infiintata in anul 2014 si este formata din 10 unitati administrative, din nord-estul județului Buzău si din nord-vestul județului Brăila. Primul apel de selectie a fost deschis, pentru depunerea proiectelor la trei masuri, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, iar doritorii de fonduri nerambursabile nu au intarziat sa apara.

Reprezentantii Grupului de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est isi propun ca sa deschida noi masuri in perioada urmatoare, iar pana la finele acestui an sa lanseze un nou proiect de selectie. Sumele nerambursabile acordate pentru proiectele eligibile, depuse la Asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est sunt consistente, iar proiectele pentru primul apel de selectie se pot depune pana la data de 23 octombrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>