Menu

Social
PICTORIȚA DE PE SCARĂ

Galerie de artă în scara blocului. O tânără pictoriţă de 16 ani din Brăila a reuşit să aducă frumuseţe şi culoare în blocul său dintr-un cartier mărginaş al oraşului. Ea a pictat două etaje din scara blocului înlocuind imaginea plictisitoare a varului alb cu un superb peisaj cu flori. Schimbarea s-a produs în doar două săptămâni şi cu doar câteva sute de lei.

Andreea Gabriela Tudor, o tânără de 16 ani din Brăila, a schimbat complet atmosfera din scara blocului în care locuieşte. Cu doar câteva sute de lei, ea a pictat două etaje, reuşind să transforme imaginea banală şi învechită a varului alb,  într-o adevărată oază de natură. Vecinii şi vizitatorii se declară încântaţi de noua imagine de pe scara lor. Elevă a Liceului de Arte “Hariclea Darclee” încă din clasa I, Gabriela este o pictoriţă talentată, având în palmares peste 200 de premii. Până acum şi-a prezentat lucrările în cadrul a 13 expoziţii, opt personale şi cinci de grup, ultima  fiind la Castelul Pelişor din Sinaia. Fata trăieşte prin pictură, punându-şi amprenta asupra tuturor lucrurilor din jurul ei, de la haine la obiecte de mobilier.

Extrem de incantati de ce a iesit pe palierul ei, vecinii de la etajul superior i-au dat bani sa isi cumpere cele necesare, pentru a le transforma si lor etajul intr-o imagine de poveste. Cea mai mandra este, evident, mama tinerei pictorite, de la care Gabriela a mostenit talentul. Gabriela are o pagină de Facebook  unde postează tot ceea ce crează. Aşa a ajuns să fie contactată şi de alţi oameni care îşi doresc ceva unic în locuinţa lor. De asemenea, ea şi-a lăsat amprenta şi asupra mai multor clădiri din oraş, baruri sau terase, fiind contactată de patroni care au vrut să le ofere un mediu cât mai plăcut clienţilor lor. Pe lângă tablourile şi desenele pe pereţi, ea realizează tot felul de articole personalizate, pictând tricouri, tenişi, genţi şi chiar bijuterii.

 

Comentarii ( 1 )

  • Petcu Nadina Gabriela

    Andreea este un copil tare bun si talentat, dar si foarte muncitor.Sunt tare mândră de ea!Să o ajute Dumnezeu să ajungă sus,acolo unde își dorește,să devină o pictorița recunoscută mondială,lumea să îi aprecieze lucrarile,care sunt minunate si făcute cu multă dragoste și dăruire.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>