Menu

Administrativ
PRIMA RECTIFICARE

Transferuri de sume între unităţi şi de la unele investiţii către altele. Aşa poate fi caracterizată prima rectificare bugetară, din acest an, aprobată de Consiliul Municipal Rm. Sărat. Autorităţile speră să primească alţi bani de la Guvern la rectificarea bugetului central, astfel încât să acopere sumele necesare pentru cofinanţarea unor proiecte.

Prima rectificare bugetara din 2017 din Rm Sarat a fost aprobata in cadrul sedintei ordinare din luna iulie a Consiliului Municipal. Rectificarea a vizat transferuri de sume intre institutiile subordonate Primariei, astfel incat fiecare dintre acestea sa poata functiona in conditii cat mai bune pana la sfarsitul anului. De asemenea, sume de la unele proiecte de investitii au fost directionate catre altele, pentru ca lucrarile sa continue.

Autoritatile spera ca la rectificarea bugetara a Guvernului din luna septembrie sa primeasca fondurile necesare pentru acoperirea cofinantarii unor proiecte. Totodata, reprezentantii Primariei Rm. Sarat ii indeamna pe cetateni sa-si achite taxele si impozitele la bugetul local, pentru a mai strange bani in vistieria institutiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>