Menu

Sport
FINANȚARE PENTRU METALUL

Metalul Buzău, formaţie promovată anul acesta în Liga a treia la fotbal, va primi sprijin financiar şi de la autorităţi. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, a anunţat că va aloca achipei 170.000 de lei. Şi Primăria Buzău va ajuta formaţia din Crâng în acest an cu 57.500 de lei.

Consiliul Județean Buzău se va implica în susţinerea financiară clubului de fotbal Metalul Buzău. Formația din Crâng, recent promovată în Liga a treia, va primi din partea Consiliului Județean suma de 170.000 de lei

Cel mai probabil, suma alocată Metalului Buzău va fi supusă aprobării, în ședința ordinară a Consiliului Judeţean, programată la sfârșitul lunii august. Metalul va avea sprijin financiar și din partea Primăriei Buzău. Clubul a participat la un concurs de proiecte organizat de municipalitate, Primaria urmand sa aloce 57.500 de lei pentru modernizarea arenei „Cornel Negoescu”.

Sezonul trecut, Metalul Buzău a evoluat în Liga a 4-a, obţinând promovarea într-un meci de baraj cu CS Amara, din Ialomița. Până acum, când evolua în ligile inferioare, finanţarea clubului buzoian a fost exclusiv privată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>