Menu

Sport
AL TREILEA EGAL CONSECUTIV

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată ieri seară, pe Arena Naţională, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I. A fost pentru a treia oară la rând, cand roş albaştrii au terminat la egalitate, 1-1, cu Iaşi.

Sub privirile unui spion de la Sporting Lisabona, FCSB a luat gol la prima şansă a oaspeţilor: Platini l-a învins din apropiere pe Niţă. Până la pauză, Bălaşa şi Alibec, la aceeaşi fază, l-au luat la ţintă pe Kelava…. La reluare, FCSB a primit penalty pentru un henţ la Tiago din centrarea lui Momcilovic. Intrat în locul lui Tănase, Gnohere  a marcat al treilea gol în cinci etape. Titular la două zile de la transfer, Golofca a ratat apoi spectaculos. În ziua în care fratele său a ajuns şi el la FCSB, rezerva Daniel Benzar a trecut de puţin pe lângă al doilea gol consecutiv.

Pe final, Iaşiul putea da lovitura pe contraatac, dar fostul dinamovist Danu Spătaru a tras pe direcţia lui Niţă. Gnohere putea devia decisiv la şutul lui Teixeira, însă n-a reuşit dubla. Astfel, FCSB – CSM Poli Iaşi s-a încheiat 1-1, al doilea egal la rând acasă pentru roş-albaştri în Liga 1.

Etapa viitoare, echipa lui Dică joacă tot pe Arena Naţională, cu Astra.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>