Menu

Social
PETRECĂREȚII, ATENȚIONAȚI!

În perioada mini-vacanței de Sf. Maria, se anunță vreme frumoasă si este de așteptat ca foarte mulți români să petreacă în aer liber, la grătare. Pompierii le recomadă cetățenilor care merg la iarbă verde să fie precauți, pentru a evita producerea unor incendii de vegetație uscată. Ei ii avertizeaza si pe cei care merg la scăldat în locuri nepermise ca exista riscul producerii unor evenimente nedorite.

Meteorologii anunță vremea frumoasă în weekend, dar și în primele două zile ale săptămânii viitoare si este de așteptat ca oamenii să meargă în număr mare în aer liber, la iarbă verde. Pompierii le recomandă petrecăreților să fie atenți atunci când aprind grătarul, pentru a evita izbucnirea unor incendii.

In minivacanta de Sfanta Maria este de asteptat sa creasca si numarul celor care merg la scăldat. Autoritățile îi sfătuiesc pe oameni să se scalde numai la ștranduri și piscine, pentru ca in locuri neamenajate, riscul producerii unor evenimente nedorite este foarte mare.

In judetul Buzau, pentru mini-vacanța de Sfânta Maria, aproximativ 300 de pompieri și paramedici SMURD vor fi pregătiți să intervină în situații de urgență, în zonele în care vor fi organizate evenimente publice de amploare, principalele priorități fiind acordarea ajutorului medical de urgență și stingerea incendiilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>