Menu

Sport
ÎNCĂ UN AMICAL

Încă o partidă în deplasare pentru Olimpia Rm. Sărat, până la primul meci de prezentare, de pe teren propriu! Formaţia râmniceană va juca mâine pe terenul echipei din Liga a IV-a Vrancea, Vointa Ciorăşti. Meciul este încă un test, în vederea pregătirii meciului de săptămâna viitoare, cu Petrolul Ploieşti, organizat în cadrul Zilelor Râmnicului.

Fotbalistii de la Olimpia Rm. Sarat au programat maine, de la ora 18,00, al patrulea meci amical din aceasta vara. Jucatorii formatiei de Liga a III-a vor juca in deplasare, pe terenul echipei din Liga a IV-a Vrancea, Vointa Ciorasti. Meiul este inca un test, in vederea pregatirii meciului, de saptamana viitoarea, cu Petrolul Ploiesti, organizat in cadrul Zilelor Ramnicului.

Partida, de pe teren propriu, cu echipa prahoveana se va desfasura vineri 18 august, de la ora 18.00, iar suporterii galben-albastrilor sunt invitati in numar cat mai mare la stadion pentru a se bucura de meciul de prezentare al lotului Olimpiei Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>