Menu

Social
CONTRACTE REINNOITE

Locuiti in Rm. Sarat si vreti sa beneficiati in continuare de un loc de parcare de resedinta? Atunci trebuie sa stiti ca trebuie sa va reinnoiti contractele de inchiriere pentru locurile de parcare in primele trei luni ale acestui an. Taxa pentru folosirea parcarii de resedinta are aceeasi valoare ca in 2014 si poate fi achitata in doua transe: prima pana pe 31 ianuarie, iar cea de-a doua pana pe 30 iunie.

In prezent, la Rm. Sarat exista aproximativ 2.000 de locuri de parcare de resedinta. Toti cei care au inchiriat in anii trecuti un astfel de loc de parcare trebuie sa ajunga la sediul societatii Acvaterm pentru a-si reinnoi contractele de inchiriere pentru anul 2015. Proprietarii de masini pot face acest demers pana la sfarsitul lunii martie,. In caz contrar, pot ramane fara locul de parcare din apropierea locuintei.
Persoanele care doresc un loc de stationare trebuie sa achite suma de 88 de lei, plus TVA. Taxa poate fi platita si in 2 transe: prima pana la sfarsitul lunii ianuarie, iar a doua pana pe 30 iunie.

Taxa pentru inchirierea parcarilor de resedinta, dar si regulamentul de functionare al acestora au fost stabilite de Consiliul Local Municipal. Desi la Rm. Sarat au fost infiintate in ultimii ani aproximativ 2000 de locuri de parcare de resedinta inca mai sunt zone, unde numarul cererilor pentru un astfel de loc este mai mare decat numarul de parcari disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>