Menu

Social
VĂ RUGĂM, COBORÂȚI ÎN VAGOANE!

Dorel de România şi-a pus amprenta şi în gara CFR din Galaţi! Pentru a ajunge în tren , călătorii sunt obligaţi să sară de la o înălţime de aproape jumătate de metru când „coboară” în vagoane. Un bărbat a filmat şi a postat pe o reţea de socializare imagini care sunt de-a dreptul ridicole !

Aceste imagini au fost filmate in Gara din Galati , acolo unde călătorii trenului CFR Galaţi – Mărăşeşti sunt obligaţi să sară de pe peron… direct în tren. Peronul a fost construit în aşa fel încât ajunge la nivelul geamurilor trenului. Drept urmare, oamenii care vor să urce în tren, trebuie să sară de la o înălţime de aproximativ un metru. Intreaga operatiune poate deveni chiar periculoasa din cauza  pozitiilor incomode pe care trebuie sa le adopte calatorii atunci cand urca sau coboara din unele garnituri.

Opera executata in stilul lui Dorel face parte dintr-o ampla lucrare de modernizare a  Garii din Galati, unde cladirea principala a fost complet renovata, iar unele linii de cale ferata  au fost chiar mutate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>