Menu

Social
TABĂRĂ PENTRU TINERI

Sunteţi în vacanţă şi doriţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul? O tabără de vară pentru tinerii talentaţi preocupaţi de economie, drept, ştiinţe sociale sau inginerie oferă elevilor şi studenţilor ocazia de a învăţa lucruri noi. Organizată la Poiana Pinului, în judeţul Buzău, sub sloganul “Identificându-ţi pasiunea, îţi construieşti inteligent cariera”, Universitatea de Vară „Origini” oferă tinerilor ocazia de a-şi stimula imaginaţia şi spiritual creativ. Printre invitaţii speciali ai taberei de vară se numără, scriitorul şi jurnalistul de ştiinţă Alexandru Mironov, dar şi singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu.

Imaginația, creativitatea și curiozitatea nu vor lipsi din  tabara de vara organizata de Fundația Origini, la Poiana Pinului, in judetul Buzău. Timp de o săptămână, între 27 august-3 septembrie, tinerii sunt invitați, la experimente și proiecte, care explică legăturile dintre știință, tehnologie, inginerie și inovație. Printre invitații speciali se numără, scriitorul și jurnalistul de știință Alexandru Mironov, dar si  singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu.

Organizata la Poiana Pinului, in judetul Buzau, sub sloganul “Identificându-ţi pasiunea, îți construiești inteligent cariera”, Universitatea de Vara „Origini” ofera tinerilor ocazia de a-si stimula imaginația si spiritul creativ. Costurile participării la acest proiect se ridică la 870 lei, cazare și masă. Unii elevi vor participa insa la  tabara gratuit.

Centrul de agrement “Poiana Pinului” din judetul Buzau  este situat in Subcarpatii de Curbura, la poalele Dealului Ciolanu, avand o altitudine de cca. 400 m. Centrul de agrement se afla la 40 de km. de Municipiul Buzau, pe soseaua Buzau – Hales – Ciolanu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>