Menu

Social
FRUCTE CU VINO-NCOA

Dulci, zemoase, gustoase şi aromate, fructele româneşti sunt la mare căutare în această perioadă! Tarabele din pieţe, pline ochi cu nectarine, piersici, pere, mere, prune şi struguri îi îmbie pe cumpărători. Nu doar fructele delicioase atrag clienţii, ci şi preţurile acestora, care sunt pe măsura oricărui buzunar.

Tarabele din piața agroalimentara, din Rm Sărat, sunt pline cu nectarine, piersici, pere, mere, prune si struguri, toate din producția autohtonă. In ciuda vremii capricioase din primavara, cand zapada a venit peste pomii infloriti, producatorii spun ca au ce sa adune din livezi. Domnul Mihai, din localitatea buzoiana Boldu, aduce la piata, zi de zi, mere, nectarine si piersici din livada pe care infiintat-o pe un hectar, in urma cu patru ani. Fructele sale, dulci si gustoase, atrag ca un magnet cumpărătorii, iar vânzările ii merg pe masura asteptarilor.

Cei care cumpara fructe romanesti spun ca gustul acestora este mult mai bun decat a celor aduse de peste hotare. Fructele de vară nu sunt doar delicioase, dar au şi multe beneficii pentru sănătate. Medicii spun ca unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi îmbunătăţi dieta şi starea generală de sănătate este sa consumi 2-3 porţii de fructe zilnic.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>