Menu

Cultural
„PAȘII VIEȚII”

Eveniment cultural de exceptie la o librărie din Focșani. Într-o atmosferă caldă și destinsă, Anna Nuțu și-a lansat volumul autobiografic intitulat „Pașii vieții”. Alături de autoare au fost  Violeta Birlă, scenarist și regizor, Vasile David, poet și membru al Cenaclului de la Roma, precum și Cezar Căilean, directorul librăriei.

Anna Nuțu este o româncă plecată de aproape  20 ani în Italia si este cunoscută în Vrancea pentru măiestria sa în arta goblenurilor. ”Pașii vieții”este un roman autobiografic apărut la Editura Cetatea Deva în care autoarea  împărtășește câteva dintre experiențele trăite în afara țării. Evenimentul cultural a fost deschis de Cezar Căilean, directorul Librăriei care a gazduit lansarea.

Invitatul special al evenimentului a fost tot o vrânceancă plecată pe meleagurile însorite ale Italiei, Violeta Bîrlă, scenarist și regizor. Emoționată de numărul celor prezenți la eveniment, Anna Nuțu a destăinuit o parte dintre motivele care au stat la baza realizării acestui volum biographic. Ea a mulțumit orașului Focșani pentru primirea călduroasă făcută după o îndelungată absență.

Prietenul și colegul autoarei, poetul Vasile David, a rememorat prima impresie a elaborării incipiente a romanului autobiografic. Ionel Lupu, primarul comunei Vânători, locul natal al autoarei, a apreciat cartea ca fiind una inspirată din viața reală, ingredient esential pentru un volum de succes.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>