Menu

Sport
PUS PE LIBER?

Venit recent la Dinamo, la insistențele lui Adrian Mutu și Cosmin Contra, Juan Albin ar putea pleca de la echipa alb-roșie. Albin a jucat in 5 meciuri pentru Dinamo in actualul sezon.

Mijlocașul uruguayan de 30 de ani nu a venit la antrenamentul de ieri. Cosmin Contra, cel care îl știa de la Getafe, unde i-a fost coleg, și cel care l-a adus la Dinamo nu tolerează insa un asemenea comportament, iar jucătorul ar putea să se despartă de Dinamo. Pentru a intra în forma fizică optimă, jucătorul trebuia să se antreneze separat alături de Filipe Nascimento, portughezul neavând probleme, dar s-a considerat că a apărut uzura în jocul mijlocașului. Zilele trecute, Albin le-a mărturist apropiaților că nu înțelege de ce nu se adaptează la Dinamo. Albin are 5 apariții în tricoul alb-roșu, bifând 176 de minute.

Albin a jucat de-a lungul carierei la Nacional, Getafe, Espanyol, Petrolul, iar din ianuarie 2015 a fost legitimat la Veracruz.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>