Menu

Social
TERAPEUTE PE TOCURI CUI

Ele sunt terapeutele pe tocuri cui! La piscina unui hotel de lux din Staţiunea Mamaia am descoperit cele mai frumoase fete de pe litoral. Aceste manechine pot vindeca orice suferinţă cu un zâmbet. Dacă nu ne credeţi, priviţi!

Domnii au venit sa faca terapie in aer liber pe piscina unui hotel de lux din Statiunea Mamaia. Aici au defilat cele mai frumoase fete de pe litoral, intr-un show moderat de Dana Savuica. Aceasta domnisoara vrea sa-si foloseasca zambetul ca sa devina o diva in mass-media, dar fara sa treaca prin toate etapele meseriei. Cu toate isi doresc sa fie admirate si rasfatate de privile spectatorilor si ale telespectatorilor.

Doamnelor, daca si dumneavoastra vreti sa straluciti ca aceste modele, atunci ascultati cu mare atenti ce trebuie sa purtati intr-o seara de gala. Dintre toate modelele insa, barbatii au hotarat ca prezentatoarea – Dana Savuica – a fost cea mai frumoasa si seducatoare cu toate ca ea nici macar nu a defilat.

 Deci s-a votat: coronita a mers la Dana. Felicitari!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>