Menu

Social
HOȚII DIN HOTELURI, PRINȘI

La Constanţa s-au tras focuri de armă pentru prinderea unor hoţi din hoteluri. Anchetatorii i-au lăsat pe suspecţi să mai dea o ultimă spargere pentru a-i prinde în flagrant iar apoi i-au încolţit în trafic. Din 5 membri ai bandei, 3 au fost prinşi iar 2 sunt încă în libertate.

Anchetatorilor le-a fost destul de greu să dea de urma suspecților, pentru ca hotii erau priceputi si probele lăsate în urmă au fost destul de puține. Cu răbdare și multa muncă de documentare, oamenii legii au reușit totuși să creeze un cerc de suspecți. S-a trecut la filarea lor, iar apoi s-a trecut la acțiune.

 Politistii au reușit să-i oprească pe hoti la Eforie Nord, abia după ce au tras câteva focuri de armă. În mașină au fost identificați trei dintre suspecți, doi bărbați și o femeie, având asupra lor mai multe bunuri furate. Anchetatorii spun că au reușit până acum să probeze șapte fapte – cinci în Costinești și două în Eforie. Erau vizate atât locuințe cât și unități de cazare. Oamenii legii au făcut 12 percheziții și au reușit să recupereze 95% din prejudiciul estimat la 15.000 lei.

Magistratii constanteni  i-au trimisi pe hoti  dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile. Cei doi bărbați și femeia sunt cercetați și anchetați pentru constituire de grup infracțional organizat și furt calificat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>