Menu

Sport
VICTORIE CHINUITĂ

Dinamo a învins, dar n-a convins în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Sergiu Hanca a marcat din penalty golul victoriei pentru alb-roşii, care veneau după două înfrângeri la rând.

Titularizat surprinzător de Cosmin Contra, iordanianul Bawab  a avut singura ocazie importantă a primei reprize. În repriza a doua, Costache a şutat puternic, dar pe direcţia lui Fejer. Contra l-a înlocuit în minutul 62 pe Bawab cu Hanca, iar mijlocaşul putea deschide scorul la prima atingere de balon. A făcut-o, însă, peste câteva minute, dintr-un penalty obţinut de Costache, după un duel cu Ghinga. Burlacu i-a dat emoţii lui Penedo cu un şut puternic, iar Salomao a fost la un pas să marcheze o bijuterie de gol, în minutul 75. Rugăciunile lui Fejer nu l-au ajutat pe Patrick Petre să înscrie împotriva echipei care l-a împrumutat la Sepsi. Pe final, Romera a fost eliminat după ce l-a călcat pe Claudiu Herea, dar Dinamo şi-a păstrat avantajul şi s-a impus cu 1-0.

Etapa următoare, Dinamo joacă la Piteşti, contra lui FC Voluntari, iar Sepsi evoluează pe terenul lui CSM Poli Iaşi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>