Menu

Sport
MECI PROIECTAT

Veste bună pentru iubitorii de fotbal din Buzău. Partida de mâine seară, dintre FCSB și Sporting Lisabona, din Champions League, va fi proiectat pe un ecran uriaș la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Ete vorba de o inițiativă a Consiliul Județean Buzău, prin Centrul de cultură și artă.

Buzoienii au ocazia să urmărească cel mai așteptat meci de fotbal al anului pe un ecran uriaș, în amfiteatrul din Parcul Tinberetului. Consiliul Județean, prin Centrul de cultură și artă, va asigura, miercuri seară, proiecția partidei de Champions League dintre FCSB și Sporting Lisabona. Buzoienii sunt așteptați în număr cât mai mare să urmărească meciul la finalul căruia FCSB s-ar putea califica în grupele Champions League, o performanță de excepție pentru fotbalul românesc.

FCSB – Sporting Lisabona va începe la ora 21:45 și se va disputa pe Arena Națională din Capitală. Potrivit organizatorilor, partida se va juca cu casa închisă, în tribunele celei mai mari arene din țară fiind așteptați peste 50.000 de suporteri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>