Menu

Administrativ
NOI PROIECTE PENTRU TINERI

Acţiunile tinerilor sunt susţinute la Rm.Sărat cu noi fonduri europene! Zilele acestea, în plină sărbătoare a municipiului, veştile bune au venit cu aplomb: două proiecte au fost aprobate şi vor primi finanţare în valoare de peste 70.000 de euro. Proiectul „Rm. Sărat – model al dezvoltării durabile”, primul de acest fel din judeţul Buzău, a obţinut locul 1 pe ţară, în cadrul programului Erasmus Plus.

Proiectul ,,Find your competences and use them,, a fost depus la termenul de 26 aprilie, având ca aplicant Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” din Rm. Sarat. Zilele acestea, a venit si raspunsul mult asteptat: proiectul a fost aprobat cu 71,5 puncte, ocupând poziția 22 din 234 de proiecte depuse în cadrul Programului Erasmus Plus, K.A. 1 – Mobilități ale tinerilor.Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

Si proiectul „Rm. Sărat – model al dezvoltării durabile”, primul din judetul Buzau de acest fel, a fost aprobat. Acesta a obtinut locul 1 pe țară, în cadrul K.A.3 – Dialog structurat. Proiectul a acumulat 83 de puncte din 100 și Râmnicul va intra în cadrul select al comunităților care au o strategie pentru sectorul de tineret.

Acțiunile pentru realizarea Strategiei de Tineret a Municipiului Rm. Sarat vor incepe chiar din luna septembrie, implementarea proiectului avand ca scop unirea tuturor factorilor care pot aduce un plus activitatilor de tineret din oras.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>