Menu

Social
LITORAL PENTRU TOATE BUZUNARELE

Veşti bune pentru cei care abia de acum încolo vor să meargă în vacanţă pe litoral. A trecut vârful sezonului turistic, iar asta înseamnă că vor scădea tarifele de cazare în următoarea perioadă. Motiv serios pentru cei care n-au venit la mare, sa ia Litoralul cu asalt.

Pe plajele de fite tinerele isi fac salfie-uri si nu par sa aiba grija banilor. Recunosc ca Grecia sau Turcia ar fi fost o alegere mai buna, financiar vorbind, dar un sejur pe litoralul romanesc, face pana la urma toti banii. Nu este insa o parere unanima. Sunt si turisti care cred ca litoralul romanesc are mai multe minusuri decat vecinii din Bulgaria sau Grecia. Preturile piperate, mizeria si uneori chiar si aglomeratia pare sa ii deranjeze pe unii, pe buna dreptate.

Oficialii din turism spun că prețurile vor scădea cu 20 până la 40% şi vor ajunge la nivelul celor din luna iunie. Astfel dacă în vârf de sezon la un hotel de 5 stele, o cameră dublă costa 900 de lei pe noapte, acum turiștii vor plăti 600 de lei.

La un hotel de 4 stele prețurile porneau de la 450 de lei și ajungeau la 800 de lei pe noapte. Acum turiștii care vor ajunge la mare vor plăti între 360 de lei și 650 de lei pe noapte. Calendaristic, mai sunt doar două săptămâni de vară, însă vremea este numai bună de plajă. În aer sunt 28-29 de grade Celsius, iar apa mării este caldă, are 25 de grade.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>