Menu

Social
ȘEFI NOI LA JANDARMERIE

Inspectoratul de Jandarmi Buzău are, de astăzi, o nouă conducere interimară. Locotenent-colonelul Virgil Cueru este noul inspector șef al instituției, împuternicit la comandă timp de 6 luni. Acesta ii ia locul colonelului Florin Micheten, care a ieșit la pensie.

La doar 38 de ani, noul inspector șef al Jandarmeriei buzoiene, locotenent-colonelul Virgil Cueru, împuternicit la comanda instituției pentru o perioadă de șase luni, va avea în subordine sute de ofițeri și subofițeri de jandarmi. El l–a înlocuit la comanda unității pe colonelul Florinel Micheten, care a trecut în rezervă la cerere, în urmă cu două săptămâni.

Peste aproximativ 6 luni, Inspectoratul de Jandarmi Buzău va organiza concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale instituției.Virgil Cueru nu este singura noutate în structura de conducere a Jandarmeriei buzoiene. În funcția de prim-adjunct al Inspectoratului de Jandarmi, lăsată vacantă după promovarea actualului commandant, a fost detașat de la Inspectoratul General al Jadarmeriei, pentru  perioadă de 6 luni, locotenent-colonelul Cristian Pavel, un ofițer cu experiență internațională.

Totodată, în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Jandarmi Buzău a rămas colonelul Emanuel Șelaru.

Noul comandant interimar al Jandarmeriei Buzău, locotenent-colonelul Virgil Cueru, a fost detașat la Buzău, de la București, în decembrie 2009. De atunci și până în martie 2014, Cueru a fost șef al Serviciului Organizare şi Coordonare Misiuni. După această dată și până în prezent, ofițerul a ocupat funcția de prim-adjunct al inspectorului șef. La 1 august 2017, el a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>