Menu

Social
SCANDAL LA NUNTĂ

Scandal violent la o nuntă īn Capitală. O tânāră de 28 de ani a fost lovită puternic īn cap cu un baston de un bărbat. Cei doi s-au luat la ceartă, moment īn care un agent de pază a īncercat să intervină. Bărbatul i-a luat acestuia bastonul şi a lovit-o pe tānără. Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Īn restaurantul īn care a avut loc incidentul, erau doua nunti: una la parter si cealalta la etaj. Asa cum arata īnregistrarile, congolezul īncearca sa intre la cealalta nunta, moment īn care este īmpiedicat de doua femei. Asa se isca un conflict, iar agentul de paza īncearca sa intervina.

Congolezul ia bastonul si ajunge sa o loveasca pe femeie īn cap. Angajatii restaurantului au sunat la 112, iar femeia a fost dusa de urgenta la spital. Congolezul dar si martorii au ajuns la audieri, la Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei.

Potrivit avocatilor, femeia este acum īn stare stabila, la spital. Prietenii congolezului agresiv au venit si ei la politie sa īsi sustina prietenul, īnsa nu par a sti cāt de grava a fost fapta individului. Politistii au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor pe numele congolezului care studiaza īn Romānia. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>