Menu

Social
SĂRBĂTOARE LINIȘTITĂ

Zilele Râmnicului au fost mai liniştite faţă de anii trecuţi, în ciuda numărului mai mare de participanţi. O spun oamenii legii, care nu au mai fost nevoiţi să scoată chitanţierele de amenzi ca altădată. Poliţiştii locali i-au sancţionat doar pe cei care au consumat alcool şi au deranjat ordinea şi liniştea publică, dar şi pe câţiva comercianţi, care nu deţineau documente de provenienţă pentru marfa vândută.

Inca de saptamana trecuta, Politia Locala Rm.Sarat a suplimentat dispozitivele. Unii agenti au fost chemati din libere, pentru a asigura ordinea si linistea publica, dar si fluenta traficului, in zilele in care au fost programate evenimentele dedicate sarbatorii orasului. Agentii locali au fost prezenti la procesiune religioasa, in cinstea Maicii Domnului, dar si la spectacolele din fata Primariei, pentru a asigura buna desfasurare acestora.

Reprezentantii Politiei Locale afirma ca Zilele Ramnicului au fost mai linistite fata de anii trecuti, in ciuda numarului mai mare de participanti. Politistii au fost cu ochii in patru si pe hotii de buzunare, care puteau sa profite de aglomeratia din timpul spectacolelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>