Menu

Social
ACUZATĂ DE MITĂ

Scandal de proporţii la Inspectoratul Şcolar Buzău. Şeful Serviciului Salarizare din cadrul instituţiei, Liliana Şova, este acuzată de poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie că a primit bani, bunuri sau alte foloase de la mai mulţi candidaţi pentru a le „aranja” ocuparea posturilor scoase la concurs de inspectorat.

Urmare investigaţiilor efectuate de poliţiştii anticorupţie s-a reţinut că Liliana Şova instituise o practică conform căreia personalul unităţilor de învăţământ care se adresa inspectoratului şcolar pentru soluţionarea unor probleme ce ţineau de încadrarea şi normarea personalului didactic şi nedidactic, trebuia să-i ofere acesteia sacoşe de cadouri în care se aflau, de regulă, mici atenţii.

De asemenea, procurorii de la Parchetul Tribunalului Buzău susţin că şefa Serviciului Salarizare le-a trimis o fişă de post falsificată care a fost semnată şi ştampilată de însuşi şeful Inspectoratului Şcolar Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>