Menu

Sport
CALIFICAȚI ÎN “CUPĂ”

Olimpia Rm. Sărat merge mai departe în Cupa României, după ce în faza a II-a a competiţiei a învins formaţia F.C. Păpăuţi. Galben-albaştrii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul înscris de fundaşul Florin Sava, cu 15 minute înainte de finalul partidei.

Partidele fazei a II-a, din cadrul Cupei României, sezonul 2017-2018 s-au disputant, ieri, cu începere de la ora 17:30. În această etapă au intrat în competiţie cele 26 de câştigătoare ale primei runde a fazei naţionale şi 32 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3, printre care și Olimpia Rm. Sărat. Formatia ramniceana s-a deplasat 200 km, în județul Covasna, pentru a întâlni câștigătoarea fazei județene Covasna a Cupei, F.C. Păpăuți. Partida disputată pe terenul fostei divizionare C, F.C. Zagon, a fost atractivă, cu multe faze de poartă, râmnicenii jucându-se cu ocaziile. Olimpia a avut nu mai putin de patru mari ocazii, care l-au scos în evidență pe portarul gazdelor, Dănălache, fost jucător al Coronei Brașov, Voința Sibiu sau ASA Târgu Mureș, pe când aceste formații evoluau în primul eșalon. Golul izbăvitor a venit cu 15 minute înainte de fluierul celor 90 de minute, atunci când Roman a centrat în careu o minge din lovitură de colț care, cu puțin noroc, a ajuns in  colțul lung la fundașul Sava urcat în careu. Acesta a indeplinit o simplă formalitate și a reusit să înscrie golul calificării Olimpiei. De remarcat a fost și goalkeeper-ul galben-albaștrilor care, pe final, a scos de la vinclu un șut puternic al gazdelor. Faza a III-a a Cupei României este programată să aibă loc miercuri, 13 septembrie.

Până atunci însă, Olimpia Rm. Sărat va disputa, vineri, de la ora 18:00,  în fața propriilor suporteri meciul împotriva brăilenilor de la Sportul Chiscani, partida ce va conta pentru etapa intai, a seriei a II-a, din cadrul Ligii a III-a.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>