Menu

Social
AUTOSPECIALĂ BLOCATĂ ÎN ASFALTUL SURPAT

Au fost întârzieri de câteva zeci de minute, ieri după-amiază, la ridicarea gunoiului în cartierul Crâng din municipiul Buzău. Activitatea echipajului de la salubritate care pornise pe traseu pentru a goli tomberoanele a fost paralizată din cauza unui incident rutier. Roata autospecialei a rămas înțepenită într-o gură de canal care s-a surpat sub greutatea utilajului.

Ieri a fost o zi grea pentru șoferul și manipulanții de pe mașina de gunoi care a operat în cartierul Crâng din Buzau. Umplută pe jumătate, după câteva ore bune de descărcat containere și tomberoane, mașina de la salubritate a intrat cu o roată din spate într-o gaură căscată în asfalt. Cei din autospecială și-au revenit repede din zdruncinătură și au realizat că sub ei se surpase asfaltul, în dreptul unei guri de canal.

Oamenii au încercat să scoată mașina din groapă însă s-au lăsat păgubași când au văzut că nu au nicio șansă să clintească vehiculul greu de câteva zeci de tone. Ei au fost nevoiti să cheme în ajutor o altă mașină de la firma de salubritate pentru a tracta camionul înțepenit în gura de canal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>