Menu

Social
“CIRC” ÎN AUTOBUZ

A fost circ ieri în centrul staţiunii Eforie Nord când şeful OPC Constanţa a vrut să oprească un autobuz ca să numere călătorii din interior. Şoferul nu a vrut să se legitimeze, călătorii obosiţi şi tracasaţi de drum au făcut scandal şi totul a degenerat într-o scenă petrecută în faţa turiştilor. Priviţi imaginile!

Autobuzul circula pe ruta Constanța – Eforie – Tuzla – Costinești, iar la momentul controlului în vehicul erau cu 16 persoane mai mult decât numărul locurilor. Șoferul autobuzului nu a vrut să coopereze, chiar dacă șeful OPC se postase în fața sa. Inspectorul a sunat la numărul de urgențe 112 pentru a solicita ajutorul polițiștilor.

 Actiunea a fost filmata de mai multi turisti si postata pe retelele de socializare. Multi au fost nervosi ca au stat pe loc in loc sa ajunga in statiunile unde erau cazati si chiar si-au varsat supararea pe loc. Directorul OPC Constanta a sunat la 112 si-a chemat politia, motivandu-si cumva gestul.

 Pana acum nimeni n-a depus vreo plangere la Politie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>