Menu

Social
AUTOTURISME DISTRUSE

Accident grav aseara la intrarea in municipiul Buzau. Trei masini au fost avariate iar doua persoane au fost ranite, dupa ce un tanar de 21 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale insa au refuzat internarea.

Accidentul s-a produs aseara chiar la intrarea in municipiul Buzau. Un tanar de 21 de ani din Buzău a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens lovind alte doua autoturisme. In urma impactului toate cele trei masini au fost serios avariate. Doua persoane, soferul si pasagera uneia dintre masinile implicate, au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale. Acestia au refuzat insa internarea. Vinovat de producerea accidentului este tanarul de 21 de ani care ar fi condus cu viteza.

Masinile distruse au fost ridicate pe o platforma, astfel incat traficul din zona sa nu fie ingreunat. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>